maanantai 2. marraskuuta 2015

Ha-ha-halloween

Heippa täältä toiselta puolelta maapalloa Halloween lomia vietellessä!

Tosiaan meni kuukausi ennenkuin sain julkaistua ton edellisen postauksen... Lokakuu kului tosiaan aika kiireessä, mutta ehkä parempikin niin! Lokakuu on täynnä halloween juttuja niinkuin edellisessä postauksessa jo kerroinkin. Melkein kaikki koristelee talot Halloween tyyliin, kaupat on täynnä Halloween herkkuja ja muita tavaroita, haunted houses, halloween juhlia ja mitä kaikkea! Olin oikeastaan tosi innoissaan Halloweenista koska kaikki oikeesti panostaa täällä pukeutumiseen ja koristeisiin yms.

Yritän kertoa järjestyksessä tapahtumia täältä, joten jatketaan siis UVA pelin jälkeiseen viikkoon!
Kouluviikko taas tuli ja meni. Torstaina 22.10 meillä oli erikoisempi volley ball peli, koska järjestettiin ilta ''Trevor's Treasures'', jonka ideana oli kerätä rahaa ja leluja syöpää sairastaville lapsille. Perjantaina oli viimeinen koti jefu-peli, ja mentiinkin kavereiden kanssa syömään ennen sitä Chipotleen. Useimmat mun kaverit haluu näyttää mulle niiden lempparipaikkoja, ja tää Mexicolainen pikaruoka on yks ehdottomista lemppareista ja mä tykkäsin myös paljon! Me hävittiin taas tää peli, mutta meidän jefu joukkue on silti parempi tänä vuonna kun koskaan ennen hahah. Pelistä jatkettiin muutaman kaverin kanssa Allielle ja vietettiinkin myös yö sitten sielä.
Lauantaina meillä oli AFS- Halloween party. Magnuksen kanssa saatiin tyhmä idea Kings Dominiossa kun mietittiin pukuja, ja päätettiinkin pukeutua kurpitsaksi... Harmillisesti vaan 10 meidän vaihtareista pääsi tulemaan mutta meillä oli silti tosi hauskaa taas yhdessä! Tehtiin s'mores, kisattiin pari peliä, katottiin kauhuleffoja, syötiin ja juteltiin.  Sunnuntaina mentiin suoraan Annan, Natalien ja Janan kanssa shoppailemaan koska tarvittiin kaikki jotain uutta syksyä varten.
vika jefu peli kavereiden kanssa
AFS Halloween party




Viime viikolla koulussa oli viimeinen viikko tätä ''jaksoa''. Meillä on vuosi jaettu neljään osaan ja ensimmäinen on siis nyt takana!! wou.. Mutta viikko oli siis aika stressaava ja oli paljon testejä ja olin aika väsynyt koko viikon. Saa nähdä miltä arvosanat sitten näyttää.. Torstaina oli myös viimeinen peli ja volley ball on nyt ohi. Tarkoituksena on kuitenkin yrittää tehdä jotain talvi-urheilulajia, kerron siitä sitten enemmän kun on sen aika. Perjantaina vietin taas hauskan päivän Adan kanssa ja koitettiin uusia amerikka herkkuja. Illalla suunnattiin Adan ja Meganin kanssa hyvään meksikolaiseen ravintolaan vielä myöhäiselle illalliselle.


Lauantaina koitti siis Halloween päivä!! Aamulla käytiin host momin kanssa kaupassa ostamassa halloween karkkeja ja leivonta tarvikkeita. Mutta.... sitä erilaisten karkkien ja karkkipakkausten määrää kaupassa ei voi sanoin kuvailla. Tuijotin sitä halloween osastoa vaan jonkun aikaa ja mun host mom vaan nauroi mulle. :D Päivällä leivoin peanut butter blossom keksejä, koska kuulin että ne on yksiä tän perheen lemppareita! Sitten aloinkin valmistautua illan Halloween juhliin. Meidän koululaisella vaiharilla Aylalla ja hänen siskolla oli siis Halloween juhlat niiden talossa. Talo oli koristeltu kun haunted house, oli erilaisia herkkuja, bonfire ja hayride!









Eilen päätin tehdä vielä pumpkin cupcakesei ja halloween keksejä koska innostuin niin paljon tästä halloween tunnelmasta haha. Perheen kanssa tehtiin myös pumpkin carving ja musta se oli jotenkin oikeesti hauskaa koska en oo ikinä ennen sitä tehnyt! Illalla mentiin vielä perhedinnerille perhe Luebsin kanssa Mexicolaiseen.

pumpkin cupcakes (niin happy että pystyn täälläki leipomaan!!)

pumpkin carving! pari hammasta lähti mutta mitäs pienistä.. heh


Yleisesti täällä menee kaikki hyvin! En kiellä etteikö välillä olisi ikävä perhettä ja ystäviä Suomessa, en sano että täällä ei olisi vaikeita hetkiä. Mutta en myöskään kiellä sitä että nautin mun elämästä täällä, nautin siitä että saan kokea uusia kokemuksia, viettää aikaa mun ihanan perheen kanssa ja hengailla uusien kavereiden kanssa. Hyvää marraskuuta! :-)

Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti